Serveis complets per a empreses

El nostre equip de programadors i tècnics dissenyarà estratègies de contingut eficaces, per a les empreses amb visió de futur. Tenim un historial demostrat i estem en constant creixement sobretot amb el posicionament en els cercadors.

Coneix l’equip d’EcoImpact System.

QUI SOM?

EcoImpact System neix a Hostalets de Balenyà amb l’objectiu de crear pàgines web, tenint la majoria de la seva quota de mercat a Catalunya, concretament a Vic i Osona. En l'actualitat hem ampliat els serveis i esta formada per un equip jove, innovador, entusiasta, emprenedor i dinàmic, treballem de manera creativa amb les noves tecnologies potenciant el posicionament SEO i el contingut a les Xarxes Socials SMO.

LA NOSTRA MISSIÓ

Si no et poden veure no existeixes! El nostre objectiu és crear pàgines rentables que aportin visibilitat als nostres clients, i d’aquesta manera guanyin un valor afegit que les diferenciï de la resta, aconseguint incrementar el nombre de visites de manera gratuïta a través de webs atractives i entenedores. També oferim, qui vol anar més enllà, els millors mètodes de posicionament de pagament.

PERQUÈ NOSALTRES

Tot i ser una empresa jove, EcoImpact System té a les seves esquenes una gran experiència tant en disseny com en posicionament de pàgines web. Mitjançant totes les eines i coneixements dels que disposem, farem tot el possible perquè el resultat de la seva pàgina web sigui un èxit. Si vol conèixer més profundament la nostra manera de treballar, li recomanem visitar la secció de posicionament de pàgines web.

+60 Clients Satisfets

+2,000 visites diàries

+100 Pàgines web

+4 anys d'experiència

Els Nostres Clients

El nostre treball en quant a disseny web parla per si mateix. Oferim un servei personal, apassionat i adaptat a tots i cadascun dels nostres clients, independentment de si son grans o petits.