La importància del posicionament web

No Comments

A l’equip d’Ecoimpact System fem servir una frase que serveix molt bé per a explicar sense necessitat de dir res la importància d’aparèixer entre els primers resultats dels cercadors: “Si Dios no te da la respuesta, pregúntale a Google”. La gent parla de Messi, però tots sabem que la força omnipotent, omnipresent i totpoderosa del món habita dins el nostre navegador, i a més a més troba tot el que busquem.

I, al cap i a la fi, el principal resultat que pretenem obtenir quan parlem del nostre negoci a internet, és que la gent ens trobi, tant si ens busca com si no. Ara us deveu estar preguntant de quants milions deu ser el suborn que s’ha de fer als caps de Google per trobar-vos com a primer resultat dins una cerca que inclogui el vostre concepte de negoci. Doncs tenim una bona notícia: ni heu de subornar a ningú, ni heu de fer miracles per trobar-vos-hi. D’entre totes les tècniques de posicionament, en trobem una en la qual val més fer un bon us de les armes de les que disposem que comprar-ne de noves. Aquesta tècnica per posicionar-se dins els cercadors s’anomena SEO.

SEO respon a les sigles “Search Engine Optimization”, o el que és el mateix: optimització per a motors de cerca. La posició al cercador, en molts casos va lligada al nombre de visites, tot i que hi ha moltes altres variables com ara el treball amb paraules clau o els links. Sigui quin sigui el canal a través del qual treballem, si l’estratègia es gestiona de manera adequada, els motors de cerca tenen la capacitat de detectar els moviments favorables i degradar la posició de la pàgina web.

Som molt fans de l’arquitecte Mies Van der Rohe, en especial de la seva cita “menys és més”. Amb petits gestos, com ara una inversió en una estratègia SEO, podem obtenir resultats brillants, entre ells un dels més desitjats: la visibilitat. I amb ell l’arribada de la nostra pàgina, una millor identitat de marca, un tracte més proper i directe amb el client. Ens fem accessibles a mida que ascendim posicions, i com tots sabem, un primer lloc sempre aporta rellevància.

 

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts